Szolgáltatások

Katonai minőségirányítási rendszerek kiépítése

A NATO minőségbiztosítási kiadványokon alapuló katonai minőségirányítási rendszerek kiépítése Magyarország NATO csatlakozása után kezdett elterjedni. E katonai minőségirányítási rendszerek alapja a NATO által kiadott AQAP-k(Allied Quality Assurance Publications).

Ezekben lefektetett követelmények alapján készítjük el a cégre szabott katonai minőségirányítási rendszert. E rendszerek szorosan kapcsolódnak a polgári rendszerhez amely az ISO 9001 követelményein alapul. A katonai rendszer az ISO kiegészíti és olyan helyeken ahol nincs ISO szabályozás saját NATO követelményeket kell kielégíteni.
A katonai minőségirányítási rendszer kiépítésékor lehetőség van integrált rendszer kialakítására is.

Minőségirányítási rendszerek kiépítése

A katonai minőségirányítási rendszerek támogatása mellett, képesek vagyunk az ISO 9001 alapú minőségirányítási rendszerkiépítésben is segítséget nyújtani, tanácsot adni. Vállalunk ISO és AQAP közös kiépítést is.

Minőségügyi szakértés

Képesek vagyunk segíteni különféle haditechnikai eszközök minőségi problémáinak megoldásában. Speciális szakismerettel rendelkező szakértőink hosszú szakmai gyakorlattal és széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a szárazföldi csapatoknál és a légierő csapatainál alkalmazott eszközök tekintetében.

Minőségirányítási rendszerek működtetésének támogatása

A külön megegyezések alapján a kiépített minőségirányítási rendszerek működetésében segítséget nyújtunk az éves felülvizsgálati auditok elötti felkészülésben.
Segítünk a minőségtervek elkészítésében, naprakészen tartásában.
Szükség esetén elvégezzük a belső auditokat is.

Speciális folyamatok kialakítása

A hamisított anyag elkerüléséhez szükséges folyamat/eljárás kialakítása. A kialakított folyamat felülvizsgálata, módosítási javaslatok, gyakorlati megoldások kiválasztásának a támogatása.