Rólunk – Reizinger Zoltán

Reizinger Zoltán ügyvezető, tanácsadó, okleveles gépészmérnök a cégek segítője a katonai minőségirányítási rendszereinek kiépítésében, működtetésében.

Az a küldetése, hogy minden hozzáforduló partnere megkapja azt, a segítséget, tudást, hogy eltudja magától dönteni azt, hogy szüksége van-e a katonai minőségirányítási rendszerre, vagy sem.

Ha a partnere eldöntötte, hogy szüksége van a katonai minőségirányítási rendszerre, akkor minden segítséget megad a sikeres tanúsítás eléréséhez, és a rendszer fenntartásához.

Reizinger Zoltán ügyvezető

Reizinger Zoltán, okleveles gépészmérnök, repülőmérnök, minőségmérnök

A Minőség és Rendszerek Bt. ügyvezetője


Reizinger Zoltán életrajaza

A szakmai tapasztalatait a Honvédelmi Minisztérium háttér intézményeiben és a Magyar Honvédségnél szerezte. Először a légierő különböző alakulatainál, majd a beszerzés és a katonai minőségbiztosítás területén dolgozott.
1981-től 1993-ig a légierő alakulatainál szolgált repülőgép kiszolgálási – üzemeltetési területeken.

1993-2003 között a beszerzés és a katonai minőségbiztosítás szervezeteinél töltött be előbb főtiszti majd vezetői beosztásokat, utoljára mérnök alezredesi rendfokozatban osztályvezető volt. Mígnem 2003-ban egy átszervezés alkalmából nyugállományba vonult.
1998-2003 között a NATO minőségbiztosítással foglalkozó munka és albizottságaiban dolgozott magyar képviselőként. Részt vett az AQAP-160 és az AQAP-2000 kiadvány sorozat kialakításában, itthon katonai szabványok kidolgozásában.

2003-tól a Minőség és Rendszerek Bt. ügyvezetője.

A Magyar Minőség Társaság tagja 1993-tól, ahol a Hon- és Rendvédelmi Szakmai bizottságának alapításában, annak első elnökeként, vett részt. 2012-től az Magyar Minőség Társaság ügyvezető igazgatója.