Mielőtt nekiállna az AQAP szerinti katonai minőségirányítási rendszer kiépítésének, gondolja át az alábbi kérdéseket.

Győződjön meg róla, hogy tud-e ilyen szerződéseket bemutatni, vagy ha nincs ilyen szerződése de érvényes pályázatot nyújtott be ezekre a helyekre csak nem nyert. Az sem baj ha egyáltalán nem indult ilyen pályázatokon, de indulni akar a következő évben, akkor érdemes nekiállnia.

Egy éve van, a tanúsítási eljárás után, hogy teljesítse a feltételeket. Az AQAP tanúsítványát ugyan megkapja, de az nem lesz három évig érvényes, csak egyig, a következő felülvizsgálatig.

1. A következő szervezetekhez beszállított termékekről, szolgáltatásokról kötött élő, vagy 1 évnél nem régebben aláírt adásvételi, vállalkozási vagy alvállalkozói szerződéssel rendelkeznek-e?

  1. Honvédelmi Minisztérium és háttérintézményei, valamint a Magyar Honvédség katonai szervezetei, vagy beszállítói;
  2. Belügyminisztérium és háttérintézményei, valamint a rendvédelmi, katasztrófavédelmi szervezetek és a Nemzeti Adó és Vámhivatal, Büntetés Végrehajtási Intézetek, vagy beszállítói;
  3. Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, vagy beszállítói;
  4. Más NATO tagország katonai vagy beszerzési szervezetei, valamint beszállítói.

2. Amennyiben nem rendelkeznek a fenti szervezetek valamelyikével kötött élő szerződéssel, úgy a fentebb felsorolt szervezetek (köz)beszerzési pályázataira beadott 1 évnél nem régebbi érvényes ajánlatával, rendelkeznek-e?

3. Amennyiben a 164/2002. (VIII.2.) Kormányrendelet szerint, illetve NATO beszállítói státuszuk fenntartásához szükséges TEÁOR’08 tevékenységi körük miatt rendelkezniük kell AQAP tanúsítvánnyal a NATO beszállítói cím fenntartásához, az érvényes NATO beszállítói státuszukat élő-e?

Ha igen a válasz ezekre a kérdésekre, akkor tudunk segíteni a katonai minőségirányítási rendszer kiépítésében és fenntartásában.

Ismerje meg az ajánlatunkat, keressen meg minket.