Ajánlatkérés

Ajánlatunkat a  minoseg.es@rendszerek.hu címre írva kaphatja meg, vagy töltse ki az alábbi űrlapot.

Kérem adja meg a szervezete összlétszámát és a kiépítendő rendszerben résztvevő létszámot, a telephelyeit, a meglévő minőségirányítási rendszerével kapcsolatos információkat (alkalmazási területe, bevezetés időpontja, tanúsítás adatai) és rövidesen felveszem önnel a kapcsolatot.

Személyesen meglátogatom és ajánlatot adok rövid időn belül.

Szolgáltatás árazása, alapvetően tartalmaz helyszíni konzultációt, közös munkával töltött projektnapokat.

Kedves leendő partnereink! Az önök tájékoztatására alapajánlati árat alakítottunk ki.

Az alapajánlati alapajánlati ár tartalmazza az ingyenes helyszíni felmérést, kis cégméretre vonatkozik, a katonai minőségirányítási rendszerbe bevont alkalmazottak száma kevesebb mint tíz. Az alkalmazotti létszám és a katonai minőségirányítási rendszerbe bevont létszám eltérhet, a tevékenységtől függően, ez által csökkenthető a tanúsítási díj is, és egy telephelyet figyelembe véve készült. Az alapajánlati ár AQAP 2110 követelményeit figyelembe véve készült, az AQAP 2210  szoftverfejlesztési követelményeket kielégítő rendszer kidolgozási ára ettől magasabb.

Az alapajánlati ár feltételezi meglévő tanúsított ISO 9001 szerint működést, ha ez a feltétel nem áll fenn, akkor az ISO 9001 rendszer kiépítése történhet párhuzamosan a katonai minőségirányítási rendszerrel, felárért.

Az AQAP 2110:2016 rendszereknél, a határidők tartásának a feltétele a már átdolgozott ISO 9001:2015 követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer, megléte.

Az alapajánlati ár nem tartalmazza az utazási költségeket és a helyszíni felmérés hiányában készült. A helyszíni felmérés eredményétől függ a mértéke.

Alap ajánlati ár: 500.000 Ft+ÁFA

Az alapajánlatunk struktúráját ez a dokumentum tartalmazza.

Telefonon is elérhet a +36(30)2015649 számon.

Ajánlat kérés

    Az űrlap használatával hozzájárul adatainak ezen weboldal általi tárolásához és kezeléséhez.